پایان نامه ارشد:بررسی ایمنی همورال کونژوگه LPS بروسلا آبورتوس S99 با Omp ماژور بروسلا آبورتوس RB51 |
2-5. راه های سرایت بیماری………………………………………………27
2-5-2. دوره نهفتگی………………………………………………………27
2-6. علائم بیماری…………………………………………………………….28
2-7-1. تشخیص آزمایشگاهی بیماری………………………………………..29
-7-2. انواع تست هاى سرولوژیك بروسلوز………………………………….33
2-7-2-1 تست آگلوتیناسیون داخل لوله ای استاندارد………………………………………33
2-7-2-2 تست آگلوتیناسیون ME2……………………………………………………….33
2-7-2-3. تست آنتی گلوبولین یا كمبس رایت………………………………………………34
2-7-2-4. تست فیكساسیون كمپلمان ( ثبوت مکمل )………………………………………34
2-7-2-5و6. تست های رادیوایمونواسی و ELISA…………………………………….34
2-7-2-7. تست رزبنگال………………………………………………………………….34
2-7-3. تشخیص بروسلوزیس بر اساس روش های مولکولی………….34
2-8. آنتی ژن های سطحی……………………………………………..35
2-8-1. لیپوپلی ساکارید(LPS )…………………………………………35
2-8-2. پروتئین غشاء خارجی(OMP)………………………………….38
2-8-3. پورین های عمومی………………………………………………….41
2-9. واکسن های بروسلوز………………………………………………42
2-9-1. واكسن های كونژوگه و طراحی آن ها……………………………………….49
2-9-1-2. انتخاب پروتئین حامل…………………………………………..50
2-9-1-1. انتخاب پلی ساكارید…………………………………………………………..50
2-9-1-3. نسبت پلی ساکارید به پروتئین………………………………….51
2-9-1-4. تهیه ی کونژوگه های ایمونوژن هاپتن–حامل…………………….51
2-9-1-5. پروتئین های حامل مناسب برای ایجاد کونژوگه های آنتی ژنیکی..52
2-9-1-6. ادجوانت های مناسب در طراحی واکسن کونژوگه………………..53
2-9-1-7. جفت شدگی شیمیایی ( اتصال) ……………………………………53
2-9-1-8. EDC یا EDAC …………………………………….54
2-9-1-9. آدپیک اسید دی هیدرازید …………………………………………55
2-9-1-10. كونژوگاسیون به شیوه آمیداسیون………………………………56
3-1. تهیه میکروارگانیسم مورد نظر……………………………………….58
3-2. باز کردن سوش لیوفریزه بروسلا آبورتوس……………………..58
3-3. کنترل سوش لیوفیلیزه از نظرRough و Smooth بودن……..59
3-4. تهیه بیوماس سلولی………………………………………………….60
3-5. استخراج و تخلیص LPS بروسلا آبورتوس S99……………….61
3-5-1. د تو کسیفیه کردن LPS با روش قلیایی…………………………..63
3-5-2. آزمون Novotny…………………………………………………..63
3-6. استخراج و خالص سازی Omp بروسلا آبورتوس RB51……………64
3-6-2. اندازهگیری پروتئین با روش لوری…………………………………..65
3-7. کونژوگاسیون Omp و LPS بروسلا آبورتوس………………………..68
3-8. ستون کروماتوگرافی برای تخلیص کونژوگه………………………..69
3-8-1. مراحل پک کردن ستون کروماتوگرافی……………………….69
3-9. آزمون کنترل کیفی کونژوگه………………………………………71
3-9-1. کنترل تب زایی در خرگوش(in vivo test)……………………71
3-9-2. کنترل توکسیسیته غیر عادی(Abnormal Toxicity)………..72
3-10. واکسیناسیون و سنجش ایمنی زایی کونژوگه……………………..72
3-11. آزمون بررسی فعالیت باکتری کشی سرم حیوان(سرم باکتریسیدال اسیSBA)……..73
3-11-1. اصول آزمون SBA……………………………………………74
4-1. تعیین میزان LPS خام در نمونه استخراج شده با آزمون نووتنی……77
4-2. تعیین غلظت پروتئین در نمونه Omp بروسلا آبورتوس RB51 به روش لوری………….80
4-3. نتایج کنترل کیفی کونژوگه……………………………………….81
4-6. نتایج بررسی کنترل توکسیسیته غیر عادی(Abnormal toxicity)..82
4-5. نتایج کنترل تب زایی در خرگوش (in vivo test)………………..82
4-7. ارزیابی فعالیت باکتری کشی سرم باکتریوسیدال اسی(SBA)…………..83
فهرست شکل ها
شکل(2-1)- عفونت دریچه قلب توسط B.abortus ……………….12
شکل(2-2)بروسلا آبورتوس دارای منشاء گاوی…………………………………………..21
شکل(2-3) بروسلا سوئیس دارای منشاء خوک……………………………………………..22
شکل(2-4) بروسلا سوئیس دارای منشاء موش صحرایی………………………………….23
شکل(2-5) بروسلا سوئیس دارای منشاء پستانداران دریایی……………………………….24
شکل(3-1) کنترل سوش RB51 با استفاده از اکروفلاوین………………………………..60
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 05:27:00 ب.ظ ]
|