2- 3- 8- پایداری کوتیناز 36

 

2- 3- 9- فرایندهای در حال توسعه: بیوراکتور کوتیناز 38

 

2- 3- 10- مکانیسم عمل کوتیناز 39

 

2- 3- 11- مقایسه­ی آنزیم کوتیناز قارچی و باکتریایی.. 41

 

2- 4- نشانگرهای ژنتیکی.. 42

 

2- 5- نشانگرهای مورفولوژیکی.. 42

 

2- 6- نشانگرهای مولکولی.. 43

 

2- 7- نشانگرهای پروتئینی یا بیوشیمیایی.. 44

 

2- 8- نشانگرهای DNA.. 45

 

2- 8- 1- نشانگرهای DNA غیر مبتنی بر PCR.. 46

 

2- 8- 2- نشانگرهای مبتنی بر PCR.. 46

 

2- 9- نشانگرهای غیر اختصاصی.. 47

 

2- 9- 1- RAPD.. 47

 

2- 10- نشانگرهای اختصاصی.. 48

 

2- 10- 1- AFLP. 48

 

2- 10- 2- SSR.. 48

 

2- 10- 3- RFLP-PCR.. 50

 

2- 10- 4- RFLP Based PCR با اتصال ناقص… 51

 

 فصل سوم  مواد، تجهیزات و روش تحقیق.. 52

 

3- 1- استخراج کوتین.. 55

 

3- 2- نمونه برداری.. 55

 

3- 3- غربالگری و جداسازی گونه­های تولیدکننده آنزیم کوتیناز 55

 

3- 4- تهیه slant از سویه­های جدا شده 57

 

3- 5- نگهداری طولانی مدت سویه­ها 57

 

3- 6- تهیه گلیسرول. 58

 

3- 7- تهیه محیط کشتLB.. 58

 

3- 8- Assay آنزیمی.. 58

 

3- 9- Assay ویژه آنزیمی.. 60

 

3- 10- استخراج DNA.. 60

 

3- 10- 1- استخراج DNA  به روش جوشاندن. 60

 

3- 10- 2- استخراج DNA به رو ش CTAB.. 61

 

3- 10- 3- روش استخراج DNA با کیت.. 64

 

3- 11- اندازه­گیری کیفیت و غلظت DNA.. 65

 

3- 12- رنگ آمیزی با اتیدیوم برماید. 69

 

3- 13- واكنش زنجیره ای پلیمراز Polymerase Chain Reaction. 70

 

3- 14- راه اندازی واکنش PCR.. 74

 

3- 15- برنامهPCRبرای نشانگرRAPD.. 76

 

3- 16- توالی­یابی سویه­های تولیدکننده آنزیم کوتیناز با استفاده از 16S rDNA.. 77

 

3- 17- الکتروفورز محصولات واکنش PCR.. 78

 

فصل چهارم. 80

 

4- 1- بررسی میزان کوتین در میوه­های مختلف.. 81

 

4- 2- جداسازی سویه­ها 87

 

4- 3- بررسی فعالیت آنزیم کوتیناز در نمونه­ها 87

 

4- 4- نتایج بررسی کیفیت DNA بعد از استخراج. 88

 

4- 5- تجزیه و تحلیل تنوع ژنتیکی 6 سویه بر اساس نشانگر مولکولی RAPD.. 89

 

4- 6- نتایج حاصل از تجزیه خوشه­ای بر اساس نشانگر RAPD.. 89

 

4- 7- تجزیه به مختصات اصلی.. 90

 

4- 8- نتایج تجزیه باندهای حاصل از 8 پرایمر RAPD.. 92

 

4- 9- ضریب همبستگی کوفنتیک… 93

 

4- 10- شناسایی و توالی یابی سویه­ها با استفاده از 16S rDNA.. 93

 

 فصل پنجم. 95

 

5- 1- استخراج کوتین.. 96

 

5- 2- سنجش فعالیت آنزیمی کوتیناز 97

پایان نامه و مقاله

 

 

5- 3- استخراج DNA.. 98

 

5- 4- تنوع ژنتیکی با استفاده از نشانگر RAPD.. 98

 

پیشنهادات.. 100

 

6- 1- پیشنهادات.. 101

 

 

 

فهرست جدول‌ها

 

جدول ‏2‑1 مطالعه ساختار- عملکرد کوتیناز به کمک تکنی­کهای مختلف… 24

 

جدول ‏2‑2 فعالیت هیدرولازی کوتیناز نسبت به تنوع گستردهای از سوبستراها 29

 

جدول ‏2‑3 روش­های آماده­سازی کوتیناز 30

 

جدول ‏3‑1 مواد مورد استفاده در پایان­نامه. 53

 

جدول ‏3‑2 مشخصات کامل مواد شیمیایی مورد نیاز در عملیات استخراج DNA… 61

 

جدول ‏3‑3 مواد مورد استفاده برای تهیه بافر TBE(10X) 68

 

جدول ‏3‑4 مشخصات پرایمرهای RAPD… 73

 

جدول ‏3‑5 مواد مورد نیاز PCR.. 75

 

جدول ‏3‑6 مواد مورد نیاز PCR با مستر میکس اماده 76

 

جدول ‏3‑7 برنامه واکنش PCR مورد استفاده برای نشانگر RAPD… 76

 

جدول ‏3‑8 برنامه واکنش PCR برای پرایمرهای 16S rDNA.. 77

 

جدول ‏3‑9 مواد مورد نیاز برای انجام PCR 6 نمونه با پرایمرهای16S rDNA.. 78

 

جدول‏3‑10 16S rDNA primer. 78

 

جدول ‏4‑1بررسی میزان کوتین.. 82

 

جدول ‏4‑2 بررسی میزان کوتین در خیارسبز. 83

 

جدول ‏4‑3 بررسی میزان کوتین در سیب زرد. 84

 

جدول ‏4‑4 بررسی میزان کوتین در سیب قرمز. 85

 

جدول ‏4‑5 تجزیه واریانس وزن کوتین نهایی بین میوه­ها 85

 

جدول‏4‑6 مقایسه میانگین میوه­ها به روش دانکن در سطح احتمال 1% برای صفت وزن کوتین نهایی.. 86

 

جدول ‏4‑7 فعالیت کوتینازی 6 نمونه. 88

 

جدول ‏4‑8  نتایج پرایمرهای RAPD حاصل از الکتروفورز افقی نمونه­ها 89

 

فهرست شکل‌ها

 

شکل ‏2‑1 ترسیم نمای ساختمان پوستک گیاه A) مرحله گستردگی کامل برگ B) تصویری با میکروسکوپ الکترونی از پوستک برگ بزرگنمایی 51000 برابر. 9

 

‏2‑2 مولکول کوتین و مونومرهایی که از هیدرولیز آن بدست می آید. 10

 

شکل ‏2‑3 نمایش شماتیکی از کوتیکول.. 11

 

شکل ‏2‑4 a) ساختمان غیر مشخص و بینظم کوتیکول با میکروسکوپ الکترونی b) برآمدگی­های کوتین میوه گوجه­فرنگی با میکروسکوپ الکترونی.. 11

 

شکل ‏2‑5 a) توالی پروتئینی آنزیم کوتیناز b) مکانیسم عمل آنزیم کوتیناز 16

 

شکل ‏2‑6 هیدرولاز آلفا و بتا 20

 

شکل ‏2‑7 ساختار کوتیناز 21

 

شکل ‏2‑8 توانایی تجزیه (a) و سنتز(b) ترکیبات پلی استری توسط آنزیم کوتیناز 28

 

شکل‏2‑9 مکانیسم عمل کوتیناز 40

 

‏2‑10 گسترهی مقاومت آنزیم کوتیناز در برابر دما وpH 41

 

شکل ‏2‑11نمودار دما و pH… 41

 

شکل ‏2‑12 دسته­بندی نشانگرهای ژنتیکی.. 44

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...