دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثر رزماری تازه و عصارهآن بر ماندگاری گوشت شتر طی نگهداری … |
2-1-1-7-مواد ازته غیر پروتئینی……………………………………………………………………………………………………………………… 9
2-2-شتر………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… .9
2-2-1- طبقه بندی شتر…………………………………………………………………………………………………………………………………… 9
2-2-2- مشخصات عمومی شتر……………………………………………………………………………………………………………………… .10
2-2-3-آناتومی و عضلات……………………………………………………………………………………………………………………………… 12
2-2-4-اهمیت و آمار پرورش…………………………………………………………………………………………………………………………. 12
2-2-5-ترکیبات شیمیایی گوشت شتر……………………………………………………………………………………………………………… 14
2-2-6- ویژگی های فیزیکوشیمیایی گوشت شتر………………………………………………………………………………………………..15
2-3- فلور میکروبی گوشت خام……………………………………………………………………………………………………………………… 16
2-3-1-منشا آلودگی گوشت…………………………………………………………………………………………………………………………… 17
2-3-2-انواع میکروارگانیزم های عامل فساد گوشت………………………………………………………………………………………… .17
2-3-3-انواع میکروارگانیزم های گوشت سرد………………………………………………………………………………………………….. 18
2-3-4-روش های نگهداری گوشت…………………………………………………………………………………………………………………18
2-4-رزماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..23
2-4-1- گیاه شناسی………………………………………………………………………………………………………………………………………..23
2-4-2- خواص و کاربرد ها ………………………………………………………………………………………………………………………. …23
2-4-3-ترکیبات شیمیایی……………………………………………………………………………………………………………………………….. 24
2-5-مروری بر پژوهش های پیشین…………………………………………………………………………………………………………………. 25
فصل سوم:موادوروشها
3-1- مواد اولیه……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 27
3-2-مراحل انجام آزمونها……………………………………………………………………………………………………………………………… 27
3-2-1-تهیه عصاره اتانولی از گیاه رزماری……………………………………………………………………………………………………….. 27
3-2-2-تهیه تیمارهای گوشت………………………………………………………………………………………………………………………….. 28
3-3-آزمونها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 28
3-3-1-pH …………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 28
3-3-2-آزمون های میکروبی……………………………………………………………………………………………………………………………. 29
3-3-3-تیوباربیتوریک اسید……………………………………………………………………………………………………………………………. 29
3-3-4-اندازه گیری میوگلوبین وپارامترهای آن………………………………………………………………………………………………… 29
3-3-5-آزمون حسی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 30
فصل چهارم:نتایج وبحث
4-1- pH………………………………………………………………………………………………………………… 31
4-2- اسید تیوباربیتوریک………………………………………………………………………………………………. 33
4-3- میزان بارمیکروبی………………………………………………………………………………………………………………………………….. 35
4-3-1-شمارش کلی میکروبی………………………………………………………………………………………………………………………… 35
4-3-2-شمارش کپک و مخمر………………………………………………………………………………………………………………………… 37
4-3-3-شمارش اشرشیاکلی……………………………………………………………………………………………………………………………. 38
4-4- میزان رنگ گوشت………………………………………………………………………………………………………………………………… 40
4-4-1-میزان میوگلوبین………………………………………………………………………………………………………………………………… 40
4-4-2- میزان اکسی میوگلوبین………………………………………………………………………………………………………………………. 42
4-4-3- مت میوگلوبین………………………………………………………………………………………………………………………………….. 43
4-5- آزمون های حسی………………………………………………………………………………………………………………………………….. 45
فصل پنجم:نتیجهگیری نهایی وپیشنهادات
5-1- نتیجهگیری نهایی…………………………………………………………………………………………………………………………………… 49
5-2- پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 49
منابع مورد استفاده…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 51
فهرست شکلها
شکل 2-1-تاکسونومی خانواده کملیده……………………………………………………………………………………………………………10
شکل 2-2- جمعیت شتر در مقایسه با دیگر گیاه خواران در جهان……………………………………………………………………..13
شکل 2-3- کشورهایی با جمعیت شتر بیش از یک میلیون نفر……………………………………………………………………………13
شکل 2-4- جمعیت جهانی شتر از سال 1961 تا 2009…………………………………………………………………………………….14
فهرست جدولها
جدول 2-1- میزان ویتامین های موجود در یک کیلوگرم گوشت……………………………………………………………………………9
جدول 2-2- ترکیبات شیمیایی گوشت شتر…………………………………………………………………………………………………………14
جدول 4-1-اثر غلظت های مختلف عصاره و گیاه رزماری بر میانگین pH نمونه های گوشت شتر طی نگهداری در یخچال…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….32
جدول 4-2-اثر غلظت های مختلف عصاره و گیاه رزماری بر میانگین اسید تیوباربیتوریک نمونه های گوشت شتر طی نگهداری در یخچال………………………………………………………………………………………………………………………………………….34
جدول 4-3-اثر غلظت های مختلف عصاره و گیاه رزماری بر میانگین لگاریتم تعداد کل باکتری در نمونه های گوشت شتر طی نگهداری در یخچال……………………………………………………………………………………………………………………………………36
جدول 4-4-اثر غلظت های مختلف عصاره و گیاه رزماری بر میانگین لگاریتم تعداد کپک و مخمر نمونه های گوشت شتر طی نگهداری در یخچال……………………………………………………………………………………………………………………………………38
جدول 4-5-اثر غلظت های مختلف عصاره و گیاه رزماری بر میانگین لگاریتم تعداد باکتری اشرشیا کلی نمونه های گوشت شتر طی نگهداری دریخچال…………………………………………………………………………………………………………………..39
جدول 4-6-اثر غلظت های مختلف عصاره و گیاه رزماری بر میانگین درصد میوگلوبین نمونه های گوشت شتر طی نگهداری در یخچال………………………………………………………………………………………………………………………………………….41
جدول 4-7-اثر غلظت های مختلف عصاره و گیاه رزماری بر میانگین درصد اکسی میوگلوبین نمونه های گوشت شتر طی نگهداری در یخچال………………………………………………………………………………………………………………………………………….42
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 06:18:00 ب.ظ ]
|