دانلود پایان نامه:بررسی اثر پخت و زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات، نیتریت و آسکوربات برخی … |
2-5سمیت نیترات و نیتریت…………………………………………………………………………………………………………..9
2-6حدمجاز نیترات در سبزیهای مختلف……………………………………………………………………………………… 10
2-7میزان مجاز نیتریت و نیترات……………………………………………………………………………………………..13
2-7 اسید آسکوربیک…………………………………………………………………………………………………………………..13
2-7-1مقدار اسید آسکوربیک در سبزیجات و میوه جات…………………………………………………………….13
2-8سبزیجات پژوهش حاضر……………………………………………………………………………………………………….14
2-8-1اسفناج ……………………………………………………………………………………………………………………….14
2-8-2کاهو……………………………………………………………………………………………………………………………14
2-8-3گوجه فرنگی………………………………………………………………………………………………………………..15
2-8-4بادمجان ………………………………………………………………………………………………………………………15
2-8-5کرفس…………………………………………………………………………………………………………………………16
2-8-6کدو سبز……………………………………………………………………………………………………………………..17
2-9مروری بر پژوهش های پیشین………………………………………………………………………………………………..17
فصل سوم ………………………………………………………………………………………………………………………………. 20
مواد و روش ها…………………………………………………………………………………………………………………………..20
3-1آماده سازی نمونه ها……………………………………………………………………………………………….21
3-2مواد و تجهیزات مورد نیاز……………………………………………………………………………………….21
3-3روش اندازه گیری اسید آسکوربیک روش DPINOT………………………………………………………………22
3-4اندازه گیری نیترات به روش کالریمتری بعد از احیا(روش دی آزو)……………………………………………..22
3-5اندازه گیری نیتریت به روش کالریمتری دی آزو………………………………………………………………………..24
3-6- روش تجزیه و تحلیل آماری………………………………………………………………………………………………..25
فصل چهارم:نـتـایـج……………………………………………………………………………………………………………………26
4-1- بررسی اثر زمان، نوع فرآیند و نوع سبزی بر میزان اسید آسکوربیک…………………………………………27
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 06:18:00 ب.ظ ]
|