2-5سمیت نیترات و نیتریت…………………………………………………………………………………………………………..9

 

2-6حدمجاز نیترات در سبزیهای مختلف……………………………………………………………………………………… 10

 

2-7میزان مجاز نیتریت و نیترات……………………………………………………………………………………………..13

 

2-7 اسید آسکوربیک…………………………………………………………………………………………………………………..13

 

2-7-1مقدار اسید آسکوربیک در سبزیجات و میوه جات…………………………………………………………….13

 

2-8سبزیجات پژوهش حاضر……………………………………………………………………………………………………….14

 

2-8-1اسفناج ……………………………………………………………………………………………………………………….14

 

2-8-2کاهو……………………………………………………………………………………………………………………………14

 

2-8-3گوجه فرنگی………………………………………………………………………………………………………………..15

 

2-8-4بادمجان ………………………………………………………………………………………………………………………15

 

2-8-5کرفس…………………………………………………………………………………………………………………………16

 

2-8-6کدو سبز……………………………………………………………………………………………………………………..17

 

2-9مروری بر پژوهش های پیشین………………………………………………………………………………………………..17

 

فصل سوم  ………………………………………………………………………………………………………………………………. 20

 

مواد و روش ها…………………………………………………………………………………………………………………………..20

 

3-1آماده سازی نمونه ها……………………………………………………………………………………………….21

پایان نامه

 

 

3-2مواد و تجهیزات مورد نیاز……………………………………………………………………………………….21

 

3-3روش اندازه گیری اسید آسکوربیک روش DPINOT………………………………………………………………22

 

3-4اندازه گیری نیترات به روش کالریمتری بعد از احیا(روش دی آزو)……………………………………………..22

 

3-5اندازه گیری نیتریت به روش کالریمتری دی آزو………………………………………………………………………..24

 

3-6- روش تجزیه و تحلیل آماری………………………………………………………………………………………………..25

 

فصل چهارم:نـتـایـج……………………………………………………………………………………………………………………26

 

4-1- بررسی اثر زمان، نوع فرآیند و نوع سبزی بر میزان اسید آسکوربیک…………………………………………27

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...