2-1- کلسیم در فیزیولوژی محصول برداشت شده 13

 

2-2- نقش کلسیم در دیواره سلولی.. 13

 

2-3- نقش کلسیم در غشاهای سلولی.. 14

 

2-4- نقش کلسیم درتوسعه سلول و فرایند های داخلی.. 15

 

2-5- نقش کلسیم در تعادل کاتیون _ آنیون و تنظیم اسمزی.. 15

 

2-6- نقش کلسیم در میوه 16

 

2-7- نحوه نفوذ کلسیم به داخل میوه 17

 

2-8- عواملی که تجمع کلسیم را در میوه تحت تاثیر قرار می دهند. 17

 

2-9- محلول پاشی کلسیم.. 18

 

2-10- کاربرد کلسیم بعنوان راه مؤثر در افزایش عمر پس از برداشت محصولات باغ. 19

 

2-11- ژل آلوئه ورا 21

 

2-11-1- ژل آلوئه ورا به عنوان واکس پوششی.. 21

 

2-11-2- خاصیت قارچ کشی ژل آلوئه ورا 23

 

2-11-3- کاربرد ژل آلوئه ورا در پس از برداشت… 25

 

فصل سوم. 25

 

مواد و روشها 25

 

3-1- تهیه میوه 25

 

3-2- طرح آزمایشی.. 26

 

3-3- تهیه ژل آلوئه ورا 26

 

3-4- تیمار میوه ها با ژل آلوئه ورا 26

 

3-5- تیمار میوه ها با محلول کلرید کلسیم.. 26

 

3-6- تیمار میوه ها با محلول کلرید کلسیم و ژل آلوئه ورا 27

 

3-7- آزمون‌های كیفی میوه 27

 

3-7-1- تعیین سفتی بافت میوه 27

 

3-7-2- اندازه گیری pH آب میوه 27

 

3-7-3- اندازه‌گیری میزان اسید آسكوربیك (ویتامین ث) 27

 

3-7-3-1- تهیه محلول 025/0 درصد 2و6 دی کلروفنل ایندوفنل.. 28

 

3-7-3-2- تهیه اسید آسکوربیک استاندارد. 28

 

3-7-3-3- استخراج عصاره میوه 28

 

3-7-4- اندازه‌گیری مواد جامد قابل حل كل عصاره میوه (SSC) 29

 

3-7-5- اندازه‌گیری اسیدهای قابل تیتراسیون (TA) 29

 

3-7-6- اندازه گیری محتوای فنل كل.. 30

 

3-7-6-1- تهیه محلول كربنات سدیم.. 30

 

3-7-6-2- رسم منحنی استاندارد اسید گالیك… 31

 

3-7-7- تعیین میزان فعالیت آنتی اکسیدان کل عصاره میوه 32

 

3-7-8- اندازه گیری میزان فعالیت آنزیم کاتالاز 33

 

3-7-8-1- نحوه تهیه بافر فسفات: 34

 

3-7-9- اندازه گیری فعالیت پلی فنل اكسیداز(PPO) 34

 

3-7-10- تجزیه و تحلیل داده‌ها 35

 

فصل چهارم. 36

 

نتایج.. 36

 

4-1- pHآب میوه 37

 

4-2- مواد جامد محلول.. 39

 

4-3- اسیدهای قابل تیتراسیون.. 40

 

4-4- ویتامین ث(اسید آسکوربیک) 43

 

4-5- سفتی بافت میوه 46

 

4-6- فنل کل.. 49

 

4-7- ظرفیت آنتی اکسیدانی کل.. 53

 

4-8- آنزیم کاتالاز 56

 

4-9- آنزیم پلی فنل اکسیداز 60

 

فصل پنجم.. 64

 

بحث… 64

 

5-1- pHآب میوه 64

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

5-2- مواد جامد محلول(TSS ) 65

 

5-3- اسیدهای قابل تیتراسیون(TA ) 66

 

5-4- سفتی بافت میوه 67

 

5-5- ویتامین ث : 70

 

5-6- فنل کل میوه ها 72

 

5-7- ظرفیت آنتی اکسیدانی کل.. 73

 

5-8- آنزیم کاتالاز 74

 

5-9- آنزیم پلی فنل اکسیداز: 75

 

5-10- نتیجه گیری کلی.. 78

 

5-11- پیشنهادات… 79

 

 منابع.. 80

 

فهرست جداول

 

جدول1-1- میزان تولید هلو در ده کشور اول دنیا (فائو، 2008)…………………………………………………………………………………………. ..3

 

جدول1-2-ارزش تغذیه‌ای هلو در100 گرم میوه تازه………………………………………………………………………………………………………….. 5

 

جدول1-4- جدول تجزیه واریانس تأثیر ژل آلوئه ورا، کلریدکلسیم و زمان بر صفات اندازه گیری شده در میوه هلو رقم زعفرانی           37

 

جدول2-4- جدول تجزیه واریانس تأثیر ژل آلوئه ورا، کلریدکلسیم و زمان بر میزان فنل کل،فعالیت پلی فنل اکسیداز و کاتالاز در میوه هلو رقم زعفرانی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 38

 

فهرست نمودار ها

 

نمودار4-1- اثر ژل آلوئه ورا بر pH آب میوه هلو رقم زعفرانی……………………………………………………………………………………………… 39

 

نمودار4-2- اثر کلرید کلسیم بر pH آب میوه هلو رقم زعفرانی…………………………………………………………………………………………… 39

 

نمودار4-3- اثر متقابل کلرید کلسیم و زمان نگهداری بر pH آب میوه هلو رقم زعفرانی……………………………………………………….. 40

 

نمودار4-4- اثر متقابل ژل آلوئه ورا ،کلرید کلسیم و زمان نگهداری بر میزان مواد جامد محلول هلو رقم زعفرانی…………………….. 41

 

نمودار4-5- اثر ژل آلوئه ورا بر میزان اسیدهای قابل تیتراسیون هلو رقم زعفرانی………………………………………………………………….. 42

 

نمودار4- 6- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر میزان اسید های قابل تیتراسیون هلو رقم زعفرانی……………………………… 43

 

نمودار4-7- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و زمان نگهداری بر میزان اسید های قابل تیتراسیون هلو رقم زعفرانی……………………………… 43

 

نمودار4- 8- اثر ژل آلوئه ورا بر میزان ویتامین ث هلو رقم زعفرانی………………………………………………………………………………………. 45

 

نمودار4- 9- اثر کلرید کلسیم بر میزان ویتامین ث هلو رقم زعفرانی……………………………………………………………………………………. 45

 

نمودار4-10- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر میزان ویتامین ث هلو رقم زعفرانی………………………………………………….. 46

 

نمودار4-11- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و زمان نگهداری بر میزان ویتامین ث هلو رقم زعفرانی…………………………………………………. 46

 

نمودار4-12- اثر متقابل ژل آلوئه ورا ،کلرید کلسیم و زمان نگهداری بر میزان ویتامین ث هلو رقم زعفرانی……………………………. 47

 

نمودار4-13- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر سفتی بافت میوه هلو رقم زعفرانی…………………………………………………… 48

 

نمودار4-14- اثر ژل آلوئه ورا بر سفتی بافت میوه هلو رقم زعفرانی……………………………………………………………………………………… 49

 

نمودار4- 15- اثر متقابل ژل آلوئه ورا ،کلرید کلسیم و زمان نگهداری بر سفتی بافت میوه هلو رقم زعفرانی…………………………… 49

 

نمودار4- 16- اثر ژل آلوئه ورا بر میزان فنل کل هلو رقم زعفرانی………………………………………………………………………………………… 51

 

نمودار4- 17- اثر کلرید کلسیم بر میزان فنل کل هلو رقم زعفرانی……………………………………………………………………………………… 51

 

نمودار4- 18- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر میزان فنل کل هلو رقم زعفرانی……………………………………………………… 52

 

نمودار4- 19- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و زمان نگهداری بر میزان فنل کل هلو رقم زعفرانی…………………………………………………….. 52

 

نمودار4- 20- اثر متقابل کلرید کلسیم و زمان نگهداری بر میزان فنل کل هلو رقم زعفرانی………………………………………………….. 53

 

نمودار4-21-اثر متقابل ژل آلوئه ورا،کلرید کلسیم و زمان نگهداری بر میزان فنل کل هلو رقم زعفرانی………………………………. 53

 

نمودار4- 22- اثر ژل آلوئه ورا بر میزان آنتی اکسیدان کل هلو رقم زعفرانی……………………………………………………………………… 55

 

نمودار4- 23- اثر کلرید کلسیم بر میزان آنتی اکسیدان کل هلو رقم زعفرانی…………………………………………………………………… 55

 

نمودار4- 24- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر میزان آنتی اکسیدان کل هلو رقم زعفرانی…………………………………… 56

 

نمودار4- 25- اثر متقابل ژل آلوئه ورا و زمان نگهداری بر میزان آنتی اکسیدان کل هلو رقم زعفرانی………………………………….. 56

 

نمودار4- 26- اثر متقابل کلرید کلسیم و زمان نگهداری بر میزان آنتی اکسیدان کل هلو رقم زعفرانی……………………………….. 57

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...