2-4-3 برگ.. 17

 

2-4-4 گل. 18

 

2-5 رشد و نمو. 18

 

2-5-1 جوانه زنی و استقرار گیاهچه. 19

 

2-5-2 رشد و توسعه سطح برگ.. 20

 

2-5-3 تجمع ماده خشك و توزیع آن. 21

 

2-5-4 گلدهی. 22

 

2-5-5 نمو دانه. 22

 

2-6 تنش خشکی. 23

 

2-6-1 تنش خشکی و انواع آن. 23

 

2-6-2 چگونگی درک خشکی توسط گیاهان. 24

 

2-6-3 مکانیسم های مقاومت به تنش خشکی. 25

 

2-6-3-1 تنش خشکی و مراحل مختلف رشد گیاه 28

 

2-6-3-1-1تنش خشکی در مرحله ی جوانه زنی. 28

 

2-6-3-1-3 تنش خشکی در مرحله رشد زایشی. 29

 

2-7 تأثیر تنش خشکی بر گیاهان. 32

 

2-8 تعریف سالیسیلیک اسید 35

 

2-8-1سالیسیلیک اسید بعنوان تنظیم کننده 35

 

2-8-3 نقش سالیسیلیک اسید در تنش.. 35

 

2-8-4 نقش سالیسیلیک اسید در فیزیولوژی و تغییرات گیاهی. 36

 

2-8-5 بررسی تأثیر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات رشدی گیاهان. 36

 

2-9 – بررسی تأثیر باکتری های محرک رشد بر خصوصیات رشدی گیاهان. 41

 

2-10 – تأثیر ازتوباکتر بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاهان زراعی. 41

 

2-11 – تاثیر سودوموناس بر عملكرد و اجزاء عملکرد گیاهان زراعی. 44

 

2-11- اثرات توأم باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد گیاهان زراعی. 46

 

فصل سوم : روش اجرای تحقیق

 

3-1 محل آزمایش.. 50

 

3-2 آزمایش خاک.. 50

 

3-3 مشخصات طرح آزمایش.. 50

 

3-4 عملیات زراعی. 51

 

3-5 نمونه برداری. 51

 

3-6 تجزیه و تحلیل داده ها 52

 

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها

 

4-1- ارتفاع بوته. 54

 

4-2- تعداد شاخه جانبی. 56

 

4-3 طول دوره گلدهی. 57

 

4-4 طول دوره پر شدن دانه. 58

 

4-5 تعداد روز تا رسیدگی. 58

 

4-6 تعداد غلاف در بوته. 59

 

4-7 تعداد دانه در بوته. 60

 

4-8 وزن صد دانه. 61

 

4-9 عملکرد دانه. 62

 

4-10 عملکرد بیولوژیک.. 67

 

4-11 شاخص برداشت. 71

 

4-12 پروتئین دانه. 71

 

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات

 

5-1 بحث. 76

 

5-2 نتیجه گیری. 93

 

5-3 پیشنهادات. 94

 

منابع. 95

 

چکیده انگلیسی. 117

 

طرح روی جلد به زبان انگلیسی

 

فهرست جداول

پایان نامه و مقاله

 

 

جدول 4-1: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی. ..54

 

جدول 4-2: مقایسه میانگین اثر اصلی اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی. ..55

 

جدول 4-3- مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر ارتفاع بوته (سانتیمتر) ..56

 

جدول 4-4: تجزیه واریانس اثر تیمارهای آزمایش بر برخی از صفات مورد بررسی. ..62

 

جدول 4-5- مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر عملکرد دانه (کیلوگرم در هکتار) ..66

 

جدول 4-6- مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر عملکرد بیولوژیک (کیلوگرم در هکتار) ..68

 

جدول 4-7- مقایسه میانگین اثرات متقابل تیمارهای آزمایشی بر پروتئین دانه (درصد) ..72

 

فهرست اشکال

 

شکل 4-1: اثر مقابل سالسیلیک اسید و باکتری­های محرک رشد بر تعداد شاخه جانبی. ..57

 

شکل 4-2: تاثیر تنش بر تعداد غلاف در بوته. ..60

 

شکل 4-3: تاثیر سالیسیلیک اسید بر تعداد غلاف در بوته. ..60

 

شکل 4-4: تاثیر باکتری های محرک رشد بر تعداد غلاف در بوته. ..60

 

شکل 4-5: تاثیر تنش بر تعداد دانه در بوته. ..62

 

شکل 4-6: تاثیر سالیسیلیک اسید بر تعداد دانه در بوته. ..62

 

شکل 4-7: تاثیر باکتری های محرک رشد بر تعداد دانه در بوته. ..63

 

شکل 4-8: تاثیر تنش بر وزن صد دانه. ..64

 

شکل 4-9: تاثیر سالیسیلیک اسید بر وزن صد دانه. ..64

 

شکل 4-10: تاثیر تنش بر عملکرد دانه. ..65

 

شکل 4-11: تاثیر سالیسیلیک اسید بر عملکرد دانه. ..66

 

شکل 4-12: تاثیر باکتری های محرک رشد بر عملکرد دانه. ..66

 

شکل 4-13: تاثیر تنش بر عملکرد بیولوژیک.. ..68

 

شکل 4-14: تاثیر سالیسیلیک اسید بر عملکرد بیولوژیک.. ..68

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...