دانلود پایان نامه:بررسی اثر عصاره آرتیشو در مسمومیت کبدی حاد ناشی از استامینوفن در موش صحرایی نر نژاد … |
1-1-2-6-آثار فارماکولوژیکی گیاه آرتیشو یا کنگر فرنگی.. 12
1-1-2-7- عوارض جانبی گیاه کنگر فرنگی.. 12
1-1-2-8- دلایل استفاده از گیاه به عنوان منابع آنتی اکسیدان. 13
1-1-2-9- اعمال مهم آنتی اکسیدان ها 13
1-1-2-10-رادیکال های آزاد 14
1-1-2-10-1- استرس اکسیداتیو. 14
1-2- استامینوفن. 15
1-2-1- تاریخچه کشف استامینوفن. 15
1-2-2- کاربرد های استامینوفن. 17
1-2-3- نام آیوپاک… 18
1-2-4- اشکال دارویی استامینوفن. 18
1-2-5- مکانیسم اثر استامینوفن. 18
1-2-7- عوارض جانبی استامینوفن. 19
1-3- کبد 19
1-3-1- کبد و سم زدایی.. 20
1-3-2- نقش كبد در دفع. 21
1-3-3- آمینو ترانسفراز ها 21
1-3-3-1- چه داروهایی باعث ایجاد سطح غیرطبیعی آمینوترانسفرازها می گردند 23
1-3-3-2- سایر آنزیم های کبدی چگونه هستند 24
1-3-3-3- موارد سطح غیر طبیعی آنزیم های کبدی چه هستند 24
1-3-4- بیماری های کبد 26
1-3-4-1- نکروز کبدی ماسیو و مفرط.. 26
1-3-4-2- بیماری کبدی القا شده توسط دارو و توکسین. 27
1-5- پیشینه تحقیق.. 28
فصل دوم: روش تحقیق
2-1- مواد و و وسایل و تركیبات شیمیائی مصرفی.. 34
2-2- دستگاه ها، لوازم و تجهیزات غیر مصرفی.. 37
2-3- روشها و مراحل اجرای آزمایش… 38
2-3-1- نحوه انتخاب و شرایط نگهداری حیوانات مورد آزمایش… 38
2-3-2-گروه بندی حیوانات مورد آزمایش… 39
2-3-3- چگونگی تهیه و تجویز عصاره هیدروالکلی گیاه آرتیشو. 40
2-3-4- طریقه گاواژ كردن حیوان. 41
2-3-5- القاء مسمومیت توسط استامینوفن در موش های صحرایی.. 42
2-3-6- خون گیری.. 43
2-3-7- روش تهیه ی سرم 44
2-3-8- تست های آزمایشگاهی بر روی نمونه های سرم خون. 44
2-3-8-1- اندازه گیری آنزیم های آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) و آسپارتات آمینو ترانسفراز(AST) 44
2-3-9- روش های تجزیه وتحلیل و محاسبه آماری.. 45
فصل سوم: نتایج
3-1- مقایسه نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) در گروه های مورد بررسی 47
3-2- مقایسه نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) در گروه های مورد بررسی 55
3-3- مقایسه نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) در گروه های مورد بررسی 63
فصل چهارم: بحث و نتیجه گیری
نتیجه گیری.. 80
پیشنهادها 80
منابع و مآخذ
منابع فارسی.. 82
منابع انگلیسی.. 84
ABSTRACT.. 93
فهرست جداول
جدول 3-1 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) 48
جدول 3-2 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) 49
جدول 3-3 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز ALT)…51
جدول 3-4 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) 53
جدول 3-5 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) 55
جدول 3-6 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) 57
جدول 3-7 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) 59
جدول 3-8 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) 61
جدول 3-9 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) 63
جدول 3-10 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) 65
جدول 3-11 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) 67
جدول 3-12مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) 69
فهرست نمودار ها
نمودار3-1- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) 48
نمودار 3-2- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) 50
نمودار 3-3- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) 52
نمودار3-4- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلانین آمینو ترانسفراز (ALT) 54
نمودار 3-5- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) 56
نمودار 3-6- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) 58
نمودار 3-7- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) 60
نمودار 3-8- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آسپارتات آمینو ترانسفراز (AST) 62
نمودار 3-9- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) 64
نمودار 3-10- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) 66
نمودار 3-11- نتایج مربوط به میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) 68
نمودار 3-12 مقایسه میانگین غلظت آنزیم آلکالن فسفاتاز (ALP) 70
فهرست شکلها
شکل (1-1) گیاه آرتیشو(کنگر فرنگی) 7
شکل (1-2) ساختار شیمیایی پاراستامول. 18
شکل (2-1)محل نگهداری حیوانات… 38
شکل (2-2) روش وزن کردن رت ها 40
شکل (2-3) دستگاه روتاری. 41
شکل (2-4) روش تجویز دارو به صورت گاواژ. 42
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-09] [ 05:30:00 ب.ظ ]
|